Shërbime

Akademia Tecnica – CEM ofron:

Trajtime të ndryshme

Në ambjentet e Academia Tecnica – Centro Evolocione Moda klientët mund të përfitojnë trajtime të flokëve,thonjve, lëkurës dhe të trupit kundrejt çmimeve të arsyeshme. Shërbimet mund t’ju ofrohen nga:

 • Studentët e vitit të dytë nën kujdesin e vazhdueshëm të stafit të huaj dhe vendas. Shërbimi i ofruar nga nxënësit është gratis.
 • Stafi i specializuar i huaj dhe vendas, të cilët ofrojnë, shërbim të kualifikuar dhe bashkëkohor sipas të rejave të fundit të botës së modës.
 • Prerje & Stilim Floku
  image
  Prerje & Stilim…
  E PARA e njohur nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës e cila aplikon metoda dhe programe Europiane. Në ambjentet tona ne paraqesim mundësite më të mira në artin e parukierisë, trukut, trajtimeve të fytyrës,të duarve dhe këmbëve, masazhit, depilimit, etj.

  Më Tepër…

  E PARA e njohur nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës e cila aplikon metoda dhe programe Europiane. Në ambjentet tona ne paraqesim mundësite më të mira në artin e parukierisë, trukut, trajtimeve të fytyrës,të duarve dhe këmbëve, masazhit, depilimit, etj.
 • Trajtim Rikonstruktim Thoi
  image
  Trajtim Stilim Thoi
  Ne ecim përpara duke patur parasysh se pregatitja profesionale është çelësi që hap dyert e të ardhmes. Mos e humb mundësinë për t’u bërë protagonist i të ardhmes tënde sepse nga ajo varet jeta jote. Behuni pjese e ketij VIZIONI duke na kontaktuar menjehere

  Më Tepër…

  Ne ecim përpara duke patur parasysh se pregatitja profesionale është çelësi që hap dyert e të ardhmes. Mos e humb mundësinë për t’u bërë protagonist i të ardhmes tënde sepse nga ajo varet jeta jote. Behuni pjese e ketij VIZIONI duke na kontaktuar menjehere
 • SPA & RELAX
  image
  SPA & RELAX
  Objektiva kryesore e Academia Tecnica-Centro Evolucione Moda është pregatitja e studentëve për një karrierë të suksesshme në botën e artit të parukierisë, kozmetikës, trajtimit të fytyrës, duarve, këmbëve etj. Për arritjen e këtyre objektivave shkolla ka në përbërjen e saj staf mjaft të kualifikuar në degën e parukierise dhe atë të estetikës.

  Më Tepër…

  Objektiva kryesore e Academia Tecnica-Centro Evolucione Moda është pregatitja e studentëve për një karrierë të suksesshme në botën e artit të parukierisë, kozmetikës, trajtimit të fytyrës, duarve, këmbëve etj. Për arritjen e këtyre objektivave shkolla ka në përbërjen e saj staf mjaft të kualifikuar në degën e parukierise dhe atë të estetikës.