Programet estetikë dhe parukeri

Programi estetikës:

Viti i parë

 • Kozmetologji
 • Kimi kozmetike
 • Mjekësi (anatomi,dermatologji,histologji,higjienë)
 • Kulturë e Përgjithshme
 • Etikë Profesionale
 • Teknike Profesionale
  1. Trajtim fytyre primiture
  2. Trajtim fytyre re-hydra
  3. Trajtim fytyre schiarento
  4. Trajtim fytyre Regenerante
  5. Trajtim fytyre vitaminizuese
  6. Trajtim fytyre Anti-oxidante
  7. Trajtime Duarsh
  8. Manikyr/Pedikyr
  9. Rikonstruksioni i thoit me tips dhe sagon me xhel
  10. Art-dizaining i thoit
  11. Trajtime Trupi Deep Cleasing
  12. Trajtime trupi Scrub / kripera minerale/lule te thata/thalasa etj
  13. Trajtime Regenerante te ndryshme
  14. Trajtime sneluse
  15. Trajtime Anti-Celulitico
  16. Trajtime Drenante
  17. Masazh Relaxi klasik
  18. Masazhi linfo-Drenante
  19. Masazh Anti- Celulitico
  20. Epilacione trupi Klasik
 • Praktikë Profesionale

 

Viti i dytë

 • Kozmetologji e avancuar
 • Dermokozmetike
 • Ligjshmeria ne biznes
 • Make-up permanent
 • Lende me zgjedhje
 • Teknike Profesionale
  1. Trajtim fytyre Anti- Age A.H.A
  2. Trajtim fytyre Regenerante Retinol
  3. Trajtim fytyre deep cleasing Acido-glicholicho
  4. Trajtime fytyre Regenerante me Diversitete maskash
  5. Trajtim fytyre me aparature
  6. Trajtime SPA Manikyr /Pedikyri
  7. Rikonstruksioni I thoit me tips dhe sagom me Acrelico
  8. Art-dizaning 3D
  9. Trajtime trupi me aparature specifike
  10. Masazhi rroche volchanico
  11. Refleksologji planetare
  12. Teknika kromoterapia
  13. Kinezoterapi
  14. Epilacione trupi sugar paste
  15. Masazh Suedes
  16. Masazh dhe aromaterapi me erbe
  17. Trajtime trupi me termokoperte
  18. Intership ne Subjekt
 • Praktikë Profesionale

 

 

 

Programi i Parukerisë:

Viti i parë

 • Biokimi
 • Kimi kozmetike
 • Kulturë e Përgjithshme
 • Etikë Profesionale
 • Kolorimetri
 • Teknike Profesionale
  1. Prerje baze
  2. Permanenti tradicional
  3. Krehje klasike
  4. Krehjet modern
  5. Krehjet e nderthurura
  6. Kolorime
  7. Dekapazhe /dekolorime
  8. Stilime klasike
  9. Stilime moderne
  10. Bazat e make-up
  11. Make-up nuse
 • Praktikë Profesionale

 

Viti i dytë

 • Kozmetologji
 • Dermokozmetike
 • Ligjshmeria ne biznes
 • Etikë Profesionale
 • Kolorimetri
 • Lende me zgjedhje
 • Teknike Profesionale
  1. Prerjet e avancuara
  2. Prerjet me brisk
  3. Teknikat e ricci piatti
  4. Permanenti diracional
  5. Teknikat klasike me bikudina
  6. Lyerje trendy
  7. Koloret me 2,3,4 ngjyra
  8. Rikonstruksioni I thoit me tips ose me sagoma
  9. Stilimet e sfilatave
  10. Make-up Kinemaje
  11. Intership ne subjekt
 • Praktikë Profesionale