Master

Master & Specializim në Akademine C.E.M

Për të bërë të mundur rritjen e njohurive dhe zhvillimin e karrierës tuaj në botën magjike të parukierisë dhe estetikës, Academia Tecnica-Centro Evolucione Moda, zhvillon vazhdimisht Mastera brenda dhe jashtë shtetit.
Për më shumë informacion rreth masterave që ne zhvillojmë , klikoni në linket e mëposhtëme.

  • Network Master
  • Masteri i Prerjes
  • Masteri Kolori 1
  • Masteri Kolori 2
  • Master Truk Korrektiv Permanent