Info

Si te zgjidhni ku do studioni  parukeri dhe estetike ?

Shkolla jonë është për njerëzit të cilët me të vërtetë duan të mësojnë dhe jo vetëm të marrin  një «letër».

Nje pyetje  kyc  eshte, Cilat jane kriteret qe te zgjedhesh nje shkolle parukerie dhe estetike ?

Pervoja

Ajo qe duhet te shohesh eshte pervoja e provuar e shkolles ne lidhje me objektin qe do te studiosh.

Kohet e fundit eshte e “modes” parukeria  dhe estetika. Shume shkolla qe nuk kane asnje lidhje me arsimimin  ofrojne “profesion ” me rezultate te dyshimta.

Eshte njesoj  sikur nje shkolle parukerie dhe estetike  te ofroje kurse gjuhe  ose informatike  ,duke bere qe kursantet te harxhojne  kohen e tyre te profesionit  ,kur keto njohuri mund ti marrin  ne kurse  te specializuara  per kete qellim.

Si te duket kjo?

Pra kujdes, zgjidh ekspertet.

Mesuesit

Duhet t’i japesh rendesi mesuesit, edhe se sa pervoje kane. Duhet te kene pervoje (te kene punuar per nje kohe te gjate ne parukeri dhe estetike )  te dine se si te trasmetojne pervojen e tyre! Shpesh degjojme per njerez qe nuk kane pervoje te mjaftueshme, papritmas  behen “mesues”.

Eshte mire te kesh mundesine ti njohesh nga afer dhe te kuptosh menyren e organizimit te mesimit.

Kosto

Sa per shpenzimet, duhet te kujdesesh dhe te krahasosh sa te kushton gjithe paketa e ofruar ,cfare perfshin  brenda kesaj pakete  dhe jo vetem sa kushton nje muaj.

Mesimet

Eshte mire te mesosh ne menyre te detajuar per mesimet qe ofrohen. Per shembull, jane ne arsimin baze gjithe elementet  kyc te te punuarit ne menyre profesionale ? Shume here nuk e ofrojne, keshtu nje shkolle mund te te duket me e lire, por ne te vertete nuk eshte, sepse do te duhet  te paguash ekstra per gjerat baze.

Duhet ne cdo rast te jesh i kujdesshem perballe shkollave me cilesi te diskutueshme, te cilat ofrojne tarifa te ulta qe te te provokojne ti zgjedhesh. I vetmi rezultat qe do kesh eshte te humbasesh kohen dhe si rezultat paret e tua.

Pra kujdes!!!

 

Karriera

Duhet t’i jepni rendesi te madhe sigurise nese ju gjejne pune. Cilat jane normat e tyre te suksesit??? Ku ju gjejne pune?

Nese s’do te kerkosh me dhe do nje zgjidhje te sigurt, atehere eja te Shkolla e parukerise dhe estetikes

Centro Evolucione Moda .

Mund te kontaktojme  dhe te gjejme zgjidhjen e duhur per ty.

LAJMET E FUNDIT

Pse  Akademine C.E.M ?

Shkolla jonë është për njerëzit të cilët me të vërtetë duan të mësojnë dhe jo vetëm të marrin një «letër».

 

Pasi ju te lexoni  historikun e shkolles sone.  Ju vendosni :  Me siguri vendimi juaj do te jete me i drejti .

 

 

 

HISTORIKU I C.E.M