Info Shtesë

Sipas programeve afat shkurtera te formimit profesional Akademia Centro Evolucione Moda sjell

 

Programe formimi 3-mujore per deget Parukeri
Programi 1 Programi 2 Programi 3 Programi 4
Kolor Krehje Permanent Kolor
Krehje Stilime Krehje Make-Up
Prerje Make-Up Prerje Krehje
Sqarim Programet e formimit mund te realizohen edhe ne varesi te kerkeses se kursantit

 

Programe formimi 3-mujore per degen e Estetikes
Programi 1 Programi 2 Programi 3 Programi 4
Trajtimet e fytyres Trajtimet e fytyres Masazhe Rikonstruksion thoi
me xhel
Depilim Manikyr/pedikyr Trajtime trupi spa Depilim
Manikyr/pedikyr Rikonstruksion thoi
me xhel
Rikonstruksion thoi
me xhel
Trajtime Fytyre
Sqarim Programet e formimit mund te realizohen edhe ne varesi te kerkeses se kursantit

 

Programe Formimi 6-Mujore per deget Parukeri dhe Estetike
Sqarim Programet e formimit mund te realizohen dhe me module te nderthurura Parukeri & Estetike ne varesi te kerkeses se kursantit.

 

Kurse intensive 1-mujore per:

  • Teknike thonjsh

  • Teknike kolori

  • Teknike Make-up artisrik

  • Teknike Make-up Permanent