Programet
Kryesore
 • Prerje & Stilim Floku
  image
  Prerje & Stilim...
  E PARA e njohur nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës e cila aplikon metoda dhe programe Europiane. Në ambjentet tona ne paraqesim mundësite më të mira në artin e parukierisë, trukut, trajtimeve të fytyrës,të duarve dhe këmbëve, masazhit, depilimit, etj.
  Më Tepër...
  E PARA e njohur nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës e cila aplikon metoda dhe programe Europiane. Në ambjentet tona ne paraqesim mundësite më të mira në artin e parukierisë, trukut, trajtimeve të fytyrës,të duarve dhe këmbëve, masazhit, depilimit, etj.
 • Trajtim Rikonstruktim Thoi
  image
  Trajtim...
  Ne ecim përpara duke patur parasysh se pregatitja profesionale është çelësi që hap dyert e të ardhmes. Mos e humb mundësinë për t'u bërë protagonist i të ardhmes tënde sepse nga ajo varet jeta jote. Behuni pjese e ketij VIZIONI duke na kontaktuar menjehere
  Më Tepër...
  Ne ecim përpara duke patur parasysh se pregatitja profesionale është çelësi që hap dyert e të ardhmes. Mos e humb mundësinë për t'u bërë protagonist i të ardhmes tënde sepse nga ajo varet jeta jote. Behuni pjese e ketij VIZIONI duke na kontaktuar menjehere
 • SPA & RELAX
  image
  SPA & RELAX
  Objektiva kryesore e Academia Tecnica-Centro Evolucione Moda është pregatitja e studentëve për një karrierë të suksesshme në botën e artit të parukierisë, kozmetikës, trajtimit të fytyrës, duarve, këmbëve etj. Për arritjen e këtyre objektivave shkolla ka në përbërjen e saj staf mjaft të kualifikuar në degën e parukierise dhe atë të estetikës.
  Më Tepër...
  Objektiva kryesore e Academia Tecnica-Centro Evolucione Moda është pregatitja e studentëve për një karrierë të suksesshme në botën e artit të parukierisë, kozmetikës, trajtimit të fytyrës, duarve, këmbëve etj. Për arritjen e këtyre objektivave shkolla ka në përbërjen e saj staf mjaft të kualifikuar në degën e parukierise dhe atë të estetikës.
Drejtuesit
Home
shkollë profesionale parukeri dhe estetikë

sfilata Rrossorame