Evente

KORRIK 2003

13-10-24-06-31-29small_m-arsimit

Hapja e Akademise “Centro Evolucione Moda” Licensuar nga Ministria e Arsimit dhe e Sportit.

 

 

 

MAJ 2007

partner1

Binjakëzuar Scuola per Parruchiere “CLUB EUROPA” Melfi-Innone Bari – Itali.

 
 
 
 
 

DHJETOR 2010

mashlogo

Licensuar nga Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë.

 

 

MARS 2012

teleperformanca

Pjesmarrës ne konkursin e Teleperformancës ku Akademia “Centro Evolucione Moda” fitoi vendin e Parë.

 

 

 

sfilata Rrossorame

 

Sfilata   “Rossorame”      Gala Italia 2014  Marina di Orikum.

 

 

 

1146909_583209968386762_301537188_o

Pjesmarjja ne kongresin e 22-te nderkombetare te parukerise dhe estetikes ne Beograd